Teori: Søn dræbte mor og hængte sig selv på Frederiksberg

Sønnen til en 69-årig kvinde, der torsdag blev fundet dræbt i sin lejlighed på Frederiksberg, er fundet død i kælderen til ejendommen.

- Manden havde hængt sig, siger Jens Møller, der er chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, til Ritzau.

Han fortæller, at der med al sandsynlighed er tale om en familietragedie, hvor sønnen har dræbt sin mor og derefter begået selvmord i kælderen.

- Vi formoder meget stærkt, at det er sønnen, der har gjort det. Der er ikke nogen vidner til selve hændelsen, men der er nogen, der har set ham forlade stedet, siger Jens Møller.

- Kvinden er dræbt med stump vold, og hun er blevet kvalt, siger han.

Københavns Politi fik torsdag klokken 12.31 en melding om husspektakler på adressen C. F. Richs Vej 106, hvor der var hørt råben og anden støj fra lejligheden.

En patrulje blev sendt til stedet, men betjentene kunne ikke komme i kontakt med nogen på adressen, hvorfor de selv skaffede sig adgang til stedet.

Her fandt de den dræbte kvinde.

Politiet kom hurtigt på sporet af, at hendes søn angiveligt var involveret, og ved en gennemgang af garage og kælderrum tilhørende den dræbte kvinde blev sønnen fundet.

De pårørende er underrettet, oplyser politiet.

Såvel den dræbte kvinde som sønnen vil blive obduceret mandag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip