Tequila og cigarer: George Clooneys polterabend

Skrevet af admin

27/09/2014

Mest læste i dag

Den amerikanske skuespiller og George Clooney tog fredag afsked med tilværelsen som ungkarl, da han holdt polterabend på sin yndlingsrestaurant i Venedig sammen med en række andre Hollywoodstjerner forud for sit bryllup med sin britiske forlovede, Amal Alamuddin.

Foran pressefotografer, journalister og fans tog den amerikanske filmstjerne en glamourøs sejltur på Venedigs Grande Canal sammen med Amal Alamuddin, da parret ankom til den italienske by.

Clooney var også ledsaget af sin forretningspartner og ven Rande Gerber og hans supermodel-kone, Cindy Crawford.

Selskabet bor på luksushotellet Cipriani, hvor også Alamuddins familie er indkvarteret i weekenden.

Men fredag aften var Clooney til et "all-boys" arrangement, hvor han først skulle undslippe paparazzi-fotograferne, inden han spiste på en restaurant nær Markuspladsen sammen med indbudte venner.

Det store opbud af pressefotografer kom til, da fotograferne opdagede Clooneys mange livvagter ved restaurantens hovedindgang.

Den 53-årige skuespiller, der har fået 100 kasser af sin yndlings-Tequila fløjet til Venedig, afsluttede angiveligt aftenen med Tequila-shots og cigarer.

Clooneys kommende brud, der er født i Libanon, og som er menneskerettighedsadvokat, holdt sin egen polterabend med nære venner.

Hollywoodskuespillerne Matt Damon, Brad Pitt, Angelina Jolie og rockmusikeren Bono ventes at slutte sig til selskabet lørdag, hvor der holdes reception for omkring 130 gæster.

De mange både rige og berømte gæster vil i politibåde blive eskorteret til det 450 år gamle Palazzo Papadopoli.

Her er indrettet en hotel-oase med en syvstjernet restaurant i hovedbiblioteket, og om sent lørdag vil blive omdannet til natklub.

De dyreste værelser på Hotel Aman, der blandt andet er kendt for dets historiske fresker, koster over 32.000 kroner for en nat.

Alamuddin, der kom til Storbritannien som treårig, har blandt andet repræsenteret stifteren af WikiLeaks, Julian Assange, i sit virke for menneskerettighedsorganisationer.

Clooney har været gift en gang tidligere med skuespilleren Talia Balsam, der blandt andet medvirker i "Mad Men". Parret blev skilt i 1993 - umiddelbart før Clooneys store gennembrud som globalt sexsymbol i tv-serien "ER".

/ritzau/AFP