Terrasse indviet i Oasen i Vester Nebel

Solen strålede og humøret var højt, da de frivillig på aktivitetscentret for seniorer i Vester Nebel, bød på pølser og kolde øl for, at fejre deres nye terrasse torsdag eftermiddag.

Omkring 70 lokale borgere var mødt frem og hørte formanden for brugerrådet Bent Holst holde tale, inden han lod formanden for Seniorudvalget, Søren Rasmussen, klippe den røde snor over til terrassen. Naturligvis med en flot gylden saks. Der var trængsel på den nye terrasse, men alle fik en stol og god servering.

Søren Rasmussen ønskede tillykke med færdiggørelsen og håbede seniorerne vil få mange gode timer på terrassen, når nu vejret begyndte, at arte sig.

- De frivilliges arbejde med terrassen på Oasen, er for mig et rigtigt godt eksempel på, hvad vi også kan udrette, når vi har et godt samarbejde og fællesskab, mellem kommune og frivillige. Kommunen har kunnet skaffe midler til, de nødvendige fornyelser af inventaret og istandsættelse. De har leveret en imponerende portion frivillig arbejdskraft, siger Søren Rasmussen.

Dagens Gossip