Terrorramt rockband: Vi har et fælles mål

Fredagens tragiske terrorbegivenheder satte sine tydelige spor på Paris og verden. Rockbandet Eagles of Death Metals koncert i Bataclan blev omdannet til et dramatisk gidseldrama, men nu har bandet samlet sig om en fælles besked efter angrebet.

- Bandet nu er hjemme i sikkerhed, men vi er stadig forfærdede, og vi prøver at forstå det, der skete i Frankrig. Vores tanker og hjerter er hos alle de venner og fans, hvis liv blev taget i Paris, såvel som deres venner, familier og elskede, skriver rockbandet på deres officielle Facebook-profil.

Blandt de dræbte var 36-årige Nick Alexander, som arbejdede med at sælge merchandise på bandets turné, og han fylder meget i bandets tanker, skriver de.

- Selvom vi er blevet bundet sammen på grund af sorg med ofre, fans, familier og borgere i Paris er vi stolte af at stå sammen med vores nye familie - vi er forenede af et fælles mål med kærlighed og medfølelse, skriver bandet.

Amerikanske Eagles of Death Metal takker både det franske politi, FBI, og den amerikanske og franske stat samt borgerne, og hylder dem for at bevise, at kærlighed overvinder ondskab.

- Vive la musique, vive la liberté, vive la France and vive Eagles of Death Metal, slutter bandet af med en fransk hyldestsalut.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip