Terrortrussel i lufthavn: Frygter bomber i brystimplantater

Normalt er det uhøfligt at glo og føle på kvinders bryster. Men i lufthavnen i Heathrow lidt uden for London er det tilsyneladende en nødvendighed.

For, ifølge den engelske avis The Mirror, er lufthavnen i højeste beredskab. Man frygter, at selvmordsterrorister planlægger et angreb. Og, hvis detaljerne i truslen holder stik, så er det en temmelig utraditionel plan af slagsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Avisen skriver på baggrund af 'troværdige efterretninger', at Al-Qaida planlægger at angribe fly i lufthavnen ved hjælp af sprængstoffer gemt i kvinders bryster.

En anonym ansat i lufthavnen fortæller, at frygten for bomber i implantater er stor:

- Vi har fået at vide, at vi skal være ekstra opmærksomme på kvinder, der kan have gemt eksplosiver i deres bryster. Det er meget svært for os at opdage, men vi er i højt alarmberedskab, siger den ansatte.

Angiveligt er det Al-Qaidas frygtede bombemager Ibrahim al-Asiri, som har udviklet den nye metode, der gør det muligt at smugle sprængstoffer forbi lufthavnens skannere.

For nylig flygtede flere ekstremister fra et fængsel i Pakistan. Det har været med til at underbygge terrorfrygten.

- Der er en stor frygt for, at Al-Qaida planlægger at bruge 'indre' eksplosive enheder til at komme forbi lufthavnsscannerne. Og disse eksplosiver kunne for eksempel være i brystimplantater, siger Andy Oppenheimer, der er ekspert i sprængstoffer.

Heathrow Lufthavn vil, ifølge The Mirror, ikke kommentere sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip