Terrortrussel i lufthavn: Frygter bomber i brystimplantater

Normalt er det uhøfligt at glo og føle på kvinders bryster. Men i lufthavnen i Heathrow lidt uden for London er det tilsyneladende en nødvendighed.

For, ifølge den engelske avis The Mirror, er lufthavnen i højeste beredskab. Man frygter, at selvmordsterrorister planlægger et angreb. Og, hvis detaljerne i truslen holder stik, så er det en temmelig utraditionel plan af slagsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Avisen skriver på baggrund af 'troværdige efterretninger', at Al-Qaida planlægger at angribe fly i lufthavnen ved hjælp af sprængstoffer gemt i kvinders bryster.

En anonym ansat i lufthavnen fortæller, at frygten for bomber i implantater er stor:

- Vi har fået at vide, at vi skal være ekstra opmærksomme på kvinder, der kan have gemt eksplosiver i deres bryster. Det er meget svært for os at opdage, men vi er i højt alarmberedskab, siger den ansatte.

Angiveligt er det Al-Qaidas frygtede bombemager Ibrahim al-Asiri, som har udviklet den nye metode, der gør det muligt at smugle sprængstoffer forbi lufthavnens skannere.

For nylig flygtede flere ekstremister fra et fængsel i Pakistan. Det har været med til at underbygge terrorfrygten.

- Der er en stor frygt for, at Al-Qaida planlægger at bruge 'indre' eksplosive enheder til at komme forbi lufthavnsscannerne. Og disse eksplosiver kunne for eksempel være i brystimplantater, siger Andy Oppenheimer, der er ekspert i sprængstoffer.

Heathrow Lufthavn vil, ifølge The Mirror, ikke kommentere sagen.

Dagens Gossip