Tevez overlister dansk målmand i Juventus-sejr

17/09/2014

Der var kun en enkelt dansker i aktion, da Champions League-gruppespillets første otte kampe blev afviklet tirsdag aften.

Og det var en hæderlig dansk indsats af Malmö FF-målmanden Robin Olsen, som dog ikke kunne forhindre et 0-2-nederlag ude mod Juventus.

Den argentinske angriber Carlos Tévez scorede begge mål i kampen i anden halvleg, efter at svenskerne havde holdt godt stand i en time.

Det var Kwadwo Asamoah og Tevez som i smukt samspil fik overlistet det stærke svenske forsvar. Med en aflevering med hælen fandt Asamoah i fuldt løb Tevez, som hamrede 1-0-målet ind.

Tevez scorede det andet mål i kampen på et smukt direkte frispark, og det kan undre, at Juventus-angriberen ikke blev fundet god nok til den argentinske VM-trup ved sommerens slutrunde i Brasilien.

Juventus sad solidt på spillet i første halvleg og kom også frem til en del store chancer, men den sidste skarphed manglede.

Kort før pausen havde Juventus-kantspilleren Stephan Lichtsteiner muligheden for at lave en simpel tværpasning til Kwadwo Asamoah alene foran den danske Malmö FF-keeper Robin Olsen.

Men Lichtsteiner manglede et par meter i at finde sin holdkammerat, som så ud til at undre sig over, at det ikke kunne lade sig gøre.

Juventus-angriberne Carlos Tévez og Fernando Llorente forsøgte sig også på Robin Olsen, men danskeren stod i vejen for alt i de første 45 minutter.

Malmö FF havde også et par chancer i den anden ende, men svenskerne havde heller ikke held med at bringe sig foran, og så var det svært at få point i Torino.

I den anden kamp i gruppen vandt græske Olympiakos 3-2 hjemme over Atlético Madrid. Det var en overraskelse, eftersom spanierne nåede hele vejen til finalen i sidste sæson.