Tevez sikrer Juventus-sejr i tæt topkamp

Skrevet af admin

21/09/2014

Mest læste i dag

Juventus er fortsat urørlige i toppen af italiensk fodbold, og udskiftningen af træner Antonio Conte med Massimiliano Allegri ser fortsat ikke ud til at pille ved det faktum.

Lørdag aften understregede de seneste tre års mestre styrken ved at vinde en tæt topkamp på udebane mod Allegris gamle klub AC Milan med 1-0.

Afgørelsen faldt godt 20 minutter før tid, da Carlos Tevez halvt liggende fik bolden skrabet hen til Paul Pogba på kanten af straffesparksfeltet.

Tevez kom på benene fortsatte sit løb og fik Pogbas fikse returaflevering lige i fødderne, og så kunne den argentinske måltyv sætte bolden i Milan-målet, inden Ignazio Abate nåede at tackle.

Milan-træner Filippo Inzaghi reagerede hurtigt ved at give Fernando Torres debut, men den spanske lejesvend gjorde ikke meget andet væsen af sig end at få en advarsel for en flyvsk albue.

Milaneserne var ellers kommet ind til kampen med en god sæsonstart i ryggen. Ligesom gæsterne havde de vundet begge de hidtidige ligakampe, men mod Juventus kom de op imod et hold af en anden styrke end Lazio og Parma.

Hjemmeholdet sloges hårdt for tingene, og det lykkedes længe at holde gæsterne på afstand.

Men Juventus har gennem de senere år gjort sig til ekspert i at vinde de tætte kampe, og da Tevez og Pogba i et lynglimt viste klassen, var Milans modstandskraft opbrugt.

Juventus er nu alene i toppen af Serie A med ni point, men kan få følgeskabt af Roma, hvis hovedstadsklubben søndag eftermiddag vinder hjemmekampen mod Cagliari.

/ritzau/