Thailands fem bedste strande

Rejsefeber.dk har samlet de fem bedste strande, som du kan besøge, når du rejser til Thailand.

1. Koh Wai

Hvis du befinder dig i Koh Chang, er en udflugt til Koh Wai et must. Her kan du snorkle og opleve de smukke koralrev eller ganske enkelt svømme i vandet, som er så klart, at du kan se bunden, selvom du ikke er i nærheden af stranden.  En paradisstrand, når den er allerbedst.

2. Koh Lipe

Koh Lipe er kendt som et dykkerparadis, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Øen ligger langt fra fastlandet, vandet er krystalklart, og dykkemulighederne er sublime. Sigtdybden anses for at være den bedste i Thailand.

Selvom mange dykkere og solelskende turister har opdaget øen de seneste år, er her fortsat roligt og relativt "uturistet". Hvis du har dykkercertifikat, er det bare om at pakke kufferten og komme af sted! Eller tag certifikatet på stedet.

3. Koh Tarutao

Med den frodige jungle i baggrunden kan du nyde en vidunderlig strand i vaskeægte tropiske omgivelser. Det er for øvrigt her den amerikanske version af Robinson-ekspeditionen, "Survivor", indspilles. For at komme til stranden Ao Sone skal du vandre gennem junglen et godt stykke, men det er strabadserne værd.

Du bliver mødt af en smukt, praktisk taget uberørt og "skjult" strand.

4. Ko Phai

En klar Thailandsfavorit er øen Ko Phai, eller Bamboo Island (som den også kaldes) med de smukke paradisstrande. Tag snorklen på, og oplev farvestrålende fisk, der suser ind og ud mellem korallerne. Hvis du er heldig, møder du måske også en delfin eller to.

Ko Phai er ikke stor, men rolig, vidunderlig og alt, hvad du kan ønske dig, hvis du drømmer om en afstressende og ukompliceret solferie.

5. Koh Surin

Knaldblåt vand kombineret med det blødeste sand, du nogensinde har oplevet. Velkommen til Koh Surin. Øen ligger langt ude, og her kan du næsten regne med at slippe for grupper af turister. I stedet får du selskab af aber, havskildpadder og et vildsvin i ny og næ.

Øen har også en nationalpark som rummer et fantastisk koralrev. Selvom øen ligger lidt "off", er rejsen absolut turen værd. Her får du afstresning og stilhed, når det er allerbedst (og smukkest).

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip