Thailandsk politi: Danskere formentlig uskyldige i voldtægt

Skrevet af admin

21/03/2013
Det lysner gevaldigt for de to ganske unge danske mænd, som siden 25. februar har været mistænkt for en gruppevoldtægt mod en hollandsk pige i den thailandske by, Chiang Mai.Meget tyder nemlig på, at de to mænd er uskyldige.TV2 har talt med oberstløjtnant Saipin Tijjarat fra politiet, og han fortæller, at det lokale politi ikke længere regner med, at de to er skyldige. - Fra i dag betragter jeg dem som værende uskyldige, siger han til tv2.dk. Politiet fortsætter dog med at efterforske sagen. Den hollandske pige har fortalt, at hun blev voldtaget af tre unge danske mænd på et 'guest house' i Chiang Mai.Der er flere ting, der peger på, at den hollandske piges forklaring ikke stemmer. Blandt andet forklaringer fra ansatte på hotellet og videoovervågning fra stedet, som peger på, at der har været to piger og to fyre på danskernes værelse den nat.Det thailandske politi ved lige nu ikke, hvor hverken de danske mænd eller den hollandske kvinde befinder sig.De to danskere blev tidligere på måneden løsladt mod kaution, og først når politiet er helt færdige med afhøringer og den øvrige efterforskning afgør de, om der er grundlag for at starte en retssag mod dem.

Dagens topnyheder

Det lysner gevaldigt for de to ganske unge danske mænd, som siden 25. februar har været mistænkt for en gruppevoldtægt mod en hollandsk pige i den thailandske by, Chiang Mai.

Meget tyder nemlig på, at de to mænd er uskyldige.

TV2 har talt med oberstløjtnant Saipin Tijjarat fra politiet, og han fortæller, at det lokale politi ikke længere regner med, at de to er skyldige. 

- Fra i dag betragter jeg dem som værende uskyldige, siger han til tv2.dk. 

Politiet fortsætter dog med at efterforske sagen. Den hollandske pige har fortalt, at hun blev voldtaget af tre unge danske mænd på et 'guest house' i Chiang Mai.

Der er flere ting, der peger på, at den hollandske piges forklaring ikke stemmer. Blandt andet forklaringer fra ansatte på hotellet og videoovervågning fra stedet, som peger på, at der har været to piger og to fyre på danskernes værelse den nat.

Det thailandske politi ved lige nu ikke, hvor hverken de danske mænd eller den hollandske kvinde befinder sig.

De to danskere blev tidligere på måneden løsladt mod kaution, og først når politiet er helt færdige med afhøringer og den øvrige efterforskning afgør de, om der er grundlag for at starte en retssag mod dem.