ThermIT åbner afdeling i Odense

ThermIT i Hjørring hjælper virksomheder med trådløs temperaturovervågning, blandt andet på spisesteder, i køkkener, på apoteker, i serverrum og lignende.

Nu åbner de en afdeling i Odense og øger samtidig fokus på salg og marketing med ansættelse af 39-årige David Kern Sloth som Area Sales Manager.

Afdelingen og sales manageren har netop åbnet kontoret på Hvidkærvej 23B i Odense SV, hvor også moderfirmaet, IT-konsulentvirksomheden Agidon, har til huse med 10 ansatte. Hovedkvarteret for såvel Agidon som ThermIT findes i Hjørring.

ThermIT oplever stor efterspørgsel både i Danmark samt i resten af Norden og udvider derfor atter medarbejderstaben.

- Vi har heldigvis forrygende travlt, fortæller medejer og salgschef hos ThermIT, Ivan Lindgren Hansen.

ThermIT blev først introduceret på markedet i 2009 og har nu seks ansatte. Virksomheden kunne i det seneste regnskabsår for første gang notere overskud på bundlinjen efter nogle år med store investeringer.

David Kern Sloth bor midt i Odense, er gift og har to børn. Han tilbringer fritiden sammen med familien, men får også tid til at styrketræne, spille tennis og golf samt nyde opholdet i sommerhuset i det nordjyske.

ThermIT har i løbet af få år etableret en stor kundekreds i Finland, Sverige, Norge og Danmark, hvor mange hundrede kunder indenfor blandt andet køkkener, restauranter, forlystelser, institutioner med videre benytter den trådløse temperaturovervågning til at højne fødevaresikkerheden, spare manuelle arbejdsrutiner og sikre de rigtige temperaturer og dermed spare mange penge på strømforbrug.

Dagens Gossip