Thomas Bjørn er klar til Eurasia Cup

Thomas Bjørn har kvalificeret sig til Eurasia Cup, hvor Europa spiller mod Asien i en Ryder Cup-lignende turnering. Det skriver teetime.dk.

Bjørn er blandt fire spillere, der har kvalificeret sig via verdensranglisten pr. 3. februar. Det er de fire højest rangerede spillere, som ikke i forvejen var kvalificeret og som vel at mærke ønsker at deltage.

De øvrige er Stephen Gallacher, Miguel Angel Jiménez og Joost Luiten. På den aktuelle verdensrangliste ligger Thomas Bjørn på 24.-pladsen.

I forvejen havde Graeme McDowell, Jamie Donaldson, Victor Dubuisson og Gonzalo Fdez-Castaño kvalificeret sig som de fire højest rangerede europæiske spillere fra Race to Dubai-ranglisten for 2013.

- Vi har et rigtig godt hold, og der er en god balance på holdet. Miguel, Graeme og jeg har meget erfaring, så forhåbentligt kan vi hjælpe de yngre spillere til at se, hvad disse holdturneringer og det at repræsentere Europa og touren betyder.

- Der er mange spillere på holdet, som har en god mulighed for at kvalificere sig til Ryder Cup, og det bliver godt for Paul McGinley (Ryder Cup-kaptajn, red) at se dem på et hold, og hvordan de håndterer det, siger Thomas Bjørn i en pressemeddelelse.

Turneringen på Glenmarie Golf & Country Club i Kuala Lumpur spilles fra den 27. til 29. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip