Thomas Bjørn melder fra til BMW Masters

Egentlig var Thomas Bjørn ikke kvalificeret til golfturneringen BMW Masters i Shanghai i den kommende weekend, da han lå for langt tilbage på Race to Dubai-listen, som afgør feltet til turneringen.

For en uges tid siden modtog Bjørn dog en invitation til turneringen alligevel, men nu har danskeren valgt at melde fra. Det skriver teetime.dk.

Der står ikke noget om, hvorfor Thomas Bjørn har valgt at droppe turneringen.

Med afbuddet bliver Danmark repræsenteret af Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard, som alle er direkte kvalificeret til turneringen.

BMW Masters er næstsidste stop på årets European Tour, og spillerne skal kæmpe om en samlet præmiesum på syv millioner dollar (48 millioner kroner).

Årets sidste turnering på European Tour spilles i Dubai fra 19. november, hvor de 60 bedst placerede spillere på Race to Dubai-listen er kvalificeret.

Både Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er sikre på deltagelse i Dubai. Lucas Bjerregaard er nummer 55 på listen og ligger også lunt i svinget til en plads i sæsonfinalen.

Danmark har i 2015 vundet to European Tour-turneringer. Søren Kjeldsen sejrede i maj i Irish Open, mens Thorbjørn Olsen triumferede i Alfred Dunhill Links Championship i Skotland i oktober.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip