Thomas Bjørn rykker frem i Florida

Skrevet af admin

01/03/2014

Dagens topnyheder

Med en runde i 66 slag fik den danske golfveteran Thomas Bjørn fredag spillet sig frem i en god position på anden runde af PGA-turneringen US PGA Honda Classic i Florida.

Danskeren deler niendepladsen med otte andre spillere. Det er en forbedring på 22 pladser i forhold til hans placering efter torsdagens første 18 huller.

Thomas Bjørn er samlet fem slag under par med runder i henholdsvis 69 og 66 slag.

Til gengæld er turneringens anden dansker Thorbjørn Olesen færdig i denne omgang. Efter to runder i henholdsvis 70 og 72 slag får han ikke lov at være med i weekendens afsluttende runder.

Det gør til gengæld nordireren Rory McIlroy, som er brandvarm for tiden. McIlroy har bragt sig i spidsen - 11 slag under par. Fredag gik han rundt i 66 slag - det samme som Thomas Bjørn, som til gengæld var noget efter på førstedagen.

Rory McIlroy fører foran Brendon de Jonge fra Zimbabwe, som er et slag efter.

Nordireren, der som bekendt danner par med den danske tennisspiller Caroline Wozniacki, vandt turneringen i Palm Beach for to år siden og fik førstepladsen på verdensranglisten ved den lejlighed.

Sidste år var han imidlertid kun en skygge af sig selv med meget svingende præstationer.

Verdensranglistens nuværende nummer et, Tiger Woods, sneg sig lige akkurat ind på den rigtige side af cuttet med 69 slag på fredagens runde. Det giver en samlet score i par.

Woods danner sammen med 13 andre bagtrop i feltet, når der bliver slået ud lørdag.

/ritzau/