Thomas Bjørn skamroser Thorbjørn Olesen

- Han kommer til at slå mange rekorder, den dreng. Hvis det havde været den bedste danske placering i Masters i tiden fremover, så ville det være ærgerligt, sagde Thomas Bjørn til TV3 Sport.

Med en fantastisk afsluttende runde på fire under par sluttede Thorbjørn Olesen på sjettepladsen på fire under par. Fem slag efter den australske vinder, Adam Scott.

Thomas Bjørn sluttede noget længere nede af listen på en 46. plads, fem over par. Efter at have gået de første tre runder over par, sluttede han godt af med en sidste runde i et slag under par. Inden sidste runde var hans ønske, at gå runden under par, og han var glad for, at han fik den ønskede afslutning.

- Jeg spillede godt i dag. De to over efter ti huller var misvisende for, hvordan jeg spillede, men så var der nogle ting, der lykkedes. Det var lidt ærgerligt, at jeg mistede et kort put på det sidste hul. Alt i alt har det været en okay uge, siger Thomas Bjørn. 

På grund af en infektion i skulderen havde Thomas Bjørn ikke spillet turneringsrunder i seks uger op til US Masters. Forventningerne var derfor ikke alt for høje, så han var godt tilfreds med sin uge på Augusta.  

- Jeg har spillet godt, og så tænker man selvfølgelig lidt, at hvis man havde haft en ordentlig forberedelse, så kunne man være med, men det er altid rart at komme her og spille fire runder, og så kan man bruge det fremover, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip