Thomas Bjørn tæt på førstepladsen efter fornem runde

Lørdag blev tredje runde af den østrigske turnering Lyoness Open, Østrig, færdigspillet, og her gik Thomas Bjørn banen i 64 slag, eller det der svarer til hele otte under banens par.

I de to første runder gik han banen i henholdsvis 71 og 70 slag, hvilket samlet set efter tre runder placerer ham på turneringens fjerdeplads med en score på minus 11. På førstepladsen er hollænderen Joost Luiten. Han har hidtil gået turneringen fem slag bedre end danskeren.

- Alt faldt i hak på denne dag. Jeg har kæmpet lidt med de foregående to dage, men i dag løsnede det helt op, og jeg kunne nærmest ikke stoppe med at lave birdies, siger Thomas Bjørn til European Tours hjemmeside.

Den danske golfveteran er inde i en formidabel stime, da han er sluttet inden for top 10 i to ud af sine seneste tre turneringer.

Ud over Thomas Bjørn deltager også Joachim B. Hansen, Søren Kjeldsen, Morten Ø. Madsen, Andreas Hartø, Lasse Jensen og Søren Hansen ved turneringen. Bedst placerede her er sidstnævnte, der indtager 24. pladsen med en score på minus seks. 

Sidste og afgørende runde bliver spillet søndag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip