Thomas Bjørn tager føringen ved VM i golf

Thomas Bjørn bevarede fatningen efter en dobbeltbogey ved VM i golf og tog senere føringen i den prestigefyldte turnering i australske Melbourne.

Den rutinerede dansker brugte kun 66 slag, hvilket svarer til fem slag under banens par, og det var nok til at blive delt nummer et efter torsdagens første runde.

- Jeg spillede godt i dag. Jeg fik ikke den bedste start, da jeg brugte fire putt på hul nummer fire. Og der tænkte jeg, at det kunne blive en lang dag.

- Men jeg bevarede fatningen og fik lavet nogle gode birdies, siger Bjørn til europeantour.com.

Kun amerikaneren Kevin Streelman ligger side om side med Bjørn, som præsterede at lave hele syv birdies ud over sin kedelige dobbeltbogey på fjerde hul.

- Jeg gjorde alting godt i dag. Jeg fik slået nogle gode slag med driveren.

- Der er så mange ting, som kan gå galt på denne golfbane, og man er bare nødt til at holde sig ude af problemer og spille med nogle smarte køller og ramme en masse fairways og midten af green, lyder det på ægte golfsprog fra Bjørn.

Der er tale om et nyt format ved VM i golf, hvor der er også er et individuelt mesterskab at kæmpe om ud over hold-VM.

I 2001 blev Bjørn sammen med Søren Hansen nummer to ved hold-VM, og det er det tætteste, Danmark nogensinde er kommet en VM-titel. Det kan måske ændre sig i denne weekend.

I konkurrencen for hold er 42-årige Bjørn sammen med Thorbjørn Olesen også i spidsen, da Olesen gik en runde i 71 slag, hvilket svarer til banens par. Samlet er den danske duo dermed fem slag under par.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip