Thomas Frank: Alle vil have Hradecky

Men det forlød tirsdag, at ingen af dem vogte buret i næste Superliga-kampagne. Det skal i stedet Lukas Hradecky, der tager fra Vestjylland til vestegnen.

Den nye Brøndby-træner siger, at han ikke kender til et forestående skifte. Men han lægger ikke skjul på, at han gerne ser Lukas Hradecky som den første signing.

- Han er en rigtig god målmand. Jeg tror, de fleste Superliga-trænere er interesserede i ham, så umiddelbart lyder det positivt. Det vil jeg forholde mig til, når det bliver mere konkret, siger Thomas Frank tirsdag under en presseseance i Brøndby.

Han vil i så fald kunne prale af at have én af Superligaens bedste målmænd og én af rækkens stærkeste angribere. Hvis altså Simon Makienok, der har sagt, at han vil afvente den nye Brøndby-ledelses plan, bliver i klubben.

- Han er A-landsholdsspiller og topscorer for klubben, så det betyder rigtig meget at beholde ham. Makienok er en meget dygtig spiller, som kan noget af det, der er allersværest i fodbold; at sparke bolden ind over stregen. Ham ser jeg meget gerne blive, siger Thomas Frank.

Brøndby starter forberedelserne til den kommende sæson på torsdag, og først efter at have set spillerne på tæt hold vil Thomas Frank vurdere truppens styrke og potentiale, siger han.

- Det er et hold med nogle spændende spillere med et fint potentiale, som selvfølgelig skal udvikles. Det er klart, at det er svært at spå om, for jeg skal selv have fingrene i dem og mærke dem. Det er noget andet, når man ser det udefra. Det har jeg selv prøvet, når jeg har scoutet spillere for U-landsholdene. Lige nu synes jeg, det ser meget spændende ud, siger Thomas Frank.

Flere gange skuede han ned mod den tomme sydside-tribune, hvor Brøndbys mest passionerede fans står under kampene. Og Frank glæder sig til at opleve supporternes støtte i det, han kalder for "en ny start for Brøndby" med en ny bestyrelse, sportslig ledelse og måske også nye, mere talentvenlige værdier.

- Fansene er for fede. Det er dem, vi skal have med os. De skal også udvikle sig. Det skal vi alle sammen, når vi starter det her op, og der har vi Danmarks bedste fans. De havde en kraftig indflydelse på, at klubben overlevede sidste år, at de skal være med til den nye start. Når vi får dem med os, håber vi, at det er med til at sparke den her udvikling i den helt rigtige retning, siger den nye Brøndby-træner.

Dagens Gossip