Thomas Frank lykkelig for bronze trods uafgjort

Et frispark i overtiden var nok for Brøndby til at sikre tredjepladsen i næstsidste runde af Alka Superligaen, da Brøndby gæstede Randers FC søndag.

Brøndby bagud 0-1 indtil de døende minutter, før Riza Durmisi sparkede bolden i kassen 1-1, som sikrede bronzemedaljerne.

Brøndby havde det ellers svært i Randers og skulle i perioder være glade for ikke at komme bagud med mere, end tilfældet var.

- Det var forårets dårligste kamp, så vi slap lidt heldigt fra det, synes jeg. Men omvendt så startede vi foråret med at dominere mod AaB og få nul point. Nu er det omvendt, så jeg synes, at det går lige op, siger Brøndbys cheftræner, Thomas Frank.

Brøndby lå nummer fire vinteren over, men med det ene point fra Randers, så kan holdet ikke længere hentes på tredjepladsen, hvilket ifølge Thomas Frank er en stor præstation.

- Jeg er meget tilfreds med, at målsætningerne om bronzemedaljer er opnået. Vi har ramt en god stime i foråret, og det er jeg meget tilfreds med. Nu skal vi bygge mere på til næste sæson, siger han.

Målscorer Durmisi var efter kampen godt klar over, at det ikke var holdet bedste kamp.

- Vi var forberedte på, at det ville blive en svær, fysisk kamp, men det blev nok lidt sværere end forventet. Nu har vi bronzemedaljerne, og det betyder meget. Det er mange år siden, klubben sidst fik metal, så det er vigtigt for os, siger Riza Durmisi.

Målet kom efter et frispark fra den unge back, der ellers ikke normalt er førsteskytte på holdet.

- Det er normalt Johan Larsson, der sparker, men jeg tænkte, at det måtte være min tur, og så sparkede jeg den bare inde, siger Durmisi.

Brøndby spiller sæsonens sidste kamp på søndag, når Esbjerg kommer på besøg på Brøndby Stadion.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip