Thomas Frank skamroser Morten Wieghorst før møde

Når Thomas Frank søndag sender sit mandskab i kamp mod AGF i Aarhus, så er det med en stor mængde respekt fra Brøndby-trænerens side i retning mod kollegaen på den anden trænerbænk.

Ifølge Frank er AGF-træner Morten Wieghorst en af de dygtigste trænere, der findes på disse breddegrader.

- Morten Wieghorst er en af Danmarks dygtigste trænerkapaciteter. Han er en af de få trænere i Norden, som formår at bygge en fodboldkultur op med en klar filosofi om at dominere spillet på bolden, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Træneren, som selv er tidligere U-landstræner i Dansk Boldspil-Union (DBU), roser også forhenværende landstræner Morten Olsens arbejde med den røde tråd om fodboldfilosofi, og her er Wieghorst en af få, som kan lidt af det samme.

- Der er kun en lille håndfuld af trænere i Norden, som har samme kompetencer. Her er Morten Wieghorst, Kasper Hjulmand og Kent Nielsen blandt de allerbedste.

- Derfor går vi ind til kampen med respekt for hele projektet, som AGF og Morten er i gang med at bygge op, lyder det fra Thomas Frank.

AGF er nummer ni i Superligaen med 17 point for 15 kampe. Brøndby er på fjerdepladsen med 25 point for samme antal kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip