Thomas Frank vil gøre Brøndby Stadion til et fort igen

To nederlag i to hjemmekampe er det sløje udbytte på eget græs for Brøndby indtil videre i denne superligasæson. Men det skal være slut nu.

Modstanderne skal igen være skræmte over udsigten til at besøge Brøndby Stadion, siger cheftræner Thomas Frank, der har set sit hold tabe til både OB og Hobro foran hjemmepublikum.

- Vi var alle sammen meget skuffede efter Paok-kampen, men i dagens kamp (søndag, red.) mod Sønderjyske skal vi komme flyvende ud og gribe muligheden for med det samme at rejse os. Vi har kun sejren for øje, fortæller Frank til klubbens hjemmeside.

- Vi skal vinde foran vores hjemmepublikum, så vi igen kan gøre Brøndby Stadion til et fort - og det skal begynde i dag, tilføjer han.

Sønderjyske har fået en glimrende indledning på årets Alka Superliga, hvor holdet indtager andenpladsen efter tre sejre og to nederlag.

Brøndby derimod har kun hentet en sejr og en uafgjort i fem kampe, og tilmed kommer holdet med en rigtig skidt oplevelse i rygsækken fra 0-5-ydmygelsen i Grækenland torsdag.

- Det er nu, vi skal vise, at vi kan løfte i fællesskab og ryste nederlaget i Grækenland af os. Vi skal vise mod og karakterstyrke til at gå ind og dominere kampen mod Sønderjyske med fremskudt brystkasse, siger Brøndby-træneren.

Kampen spilles lørdag klokken 16.

/ritzau/

Dagens Gossip