Thomas Kahlenberg er tilbage efter langtidsskade

Brøndbys anfører, Thomas Kahlenberg, har ikke spillet en fodboldkamp siden 22. marts, men nu midtbaneprofilen klar til at tørne ud for sin klub.

En slem hofteskade har drillet den teknisk stærke midtbanespiller så meget, at han måtte opereres i maj. Genoptræningen er forløbet godt, og Thomas Kahlenberg melder sig klar til onsdagens pokalkamp mod Holbæk, mens han også er klar til søndagens møde mellem Brøndby og FC København.

- Det er super fedt at være tilbage. Jeg har arbejdet rigtig hårdt for det og været meget målrettet. Det er en fed fornemmelse at være i en kamptrup med drengene igen. Jeg glæder mig helt vildt – også til at se, hvor jeg står, og give den gas uden smerter, siger Thomas Kahlenberg til brondby.com.

Han håber at få spilletid onsdag i DBU Pokalen efter at have været ude i et halvt år.

- På min position kræver det en stor motor, og der er en masse små, hurtige bevægelser, der kun kommer på plads med spilletid. Så jeg håber på at få noget spilletid i morgen og derfra så flere træninger og kampe i benene.

- Det plejer at gå relativt hurtigt med mig, men det er klart, at der går noget tid, før jeg er i topform, siger Thomas Kahlenberg.

Hos FC København har man også en spiller tilbage efter lang tids skadeperiode. Bashkim Kadrii er således igen kampklar efter en lang periode med genoptræning.

- Det bliver fantastisk at være med igen. Jeg har glædet mig helt vildt til denne dag og jeg ser frem til det. Jeg har ventet længe, så selvfølgelig er jeg lidt spændt. Jeg føler mig fit - og min krop og mit knæ har det godt, så vi må se, hvordan kampformen er, hvis jeg får chancen, siger Bashkim Kadrii til FCK's hjemmeside.

/ritzau/

Dagens Gossip