Thomas Larsen: Sass på svær mission som regeringens redningsmand

Ifølge TV2s oplysninger er den nuværende gruppeformand Henrik Sass Larsen udset til en plads i den nye regering.

»Henrik Sass Larsen skal være redningsmand. Det er essensen i rokaden. Helle Thorning-Schmidt har lagt sig voldsomt i teten for at få sin gamle løjtnant og allierede med i regeringen. Der er ingen tvivl om, at han skal spille en nøglerolle i forsøget på at få genrejst Socialdemokraterne og få genskabt forbindelsen til vælgerne inden næste folketingsvalg.«

Men det bliver en svær opgave, mener Thomas Larsen.

»Sagen er, at den nye regeringsrokade bliver offentliggjort, samtidigt med at vi kan se de første målinger efter sommerferien, der viser, at regeringen stadigvæk halter langt efter blå blok,« siger han.

Thomas Larsen undrer sig over, at statsministeren ikke har haft behov for at »ryste posen mere« og lave en større rokade.

»Det er helt åbenbart, at der er brug for, at regeringen kan lave en større offensiv, og jeg tror, at hun kan risikere at få en skuffelse med den her rokade, hvis der ikke bliver flyttet mere rundt på posterne, og hvis der ikke kommer stærkere kræfter ind på holdet, så er det begrænset hvilken effekt den vil få,« vurderer Thomas Larsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip