Thomas Sørensen fortsætter karrieren i Australien

Et nyt eventyr kan begynde for målmanden Thomas Sørensen, som mandag skiftede til Melbourne City i den bedste australske fodboldrække på en toårig aftale.

- Det er en fantastisk mulighed. Det er en forandring for mig. Jeg var kommet til et stadie, hvor jeg havde brug for at prøve noget nyt.

- Så der var ingen tøven, da denne mulighed opstod, for det er en ambitiøs klub, siger Thomas Sørensen til klubbens hjemmeside.

- Der var flere andre muligheder for mig, og jeg også havde tilbud i England, men jeg følte, at jeg havde brug for nogle forandringer i sceneriet, siger den 39-årige dansker.

Thomas Sørensen er Melbourne Citys niende forstærkning denne sommer. En af de øvrige nye spillere er Aaron Hughes, som Thomas Sørensen tidligere har spillet sammen med i Aston Villa.

I sin tid i England nåede Thomas Sørensen også at spille for Sunderland og senest Stoke. Siden skiftet til Sunderland i 1998 fra OB er det blevet til over 350 kampe i Premier League.

Thomas Sørensen nåede desuden at spille 101 landskampe for Danmark og deltog blandt andet i to EM- og to VM-slutrunder - senest ved VM i Sydafrika i 2010.

Danskeren, som i sidste uge holdt formen ved lige ved at træne med hos Manchester City, har fået trøje nummer et i den australske fodboldklub.

- For klubben og for mig personligt er målet at nå til tops, vi vil vinde mesterskabet og pokalturneringen, og det er en af grundene til mit skifte, forklarer Thomas Sørensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip