Thomas Sørensen: Ikke det comeback jeg havde håbet på

Stoke-målmand Thomas Sørensen gjorde torsdag comeback i Premier League med et nederlag på 1-5 til Newcastle.

Den tidligere danske landsholdskeeper havde håbet på et noget andet udfald, efter at Stoke tog føringen efter en halv time.

- Det var ikke det comeback, jeg havde forestillet mig, siger Thomas Sørensen.

- Vi kontrollerede kampen og holdt dem på et minimum af chancer.

Den 37-årige målmand, der havde fået startpladsen på grund af en skade hos førstekeeper Asmir Begovic, kunne i slutningen af første halvleg se sine to holdkammerater Glenn Whelan og Marc Wilson blive udvist.

- To udvisninger på dette niveau på udebane mod et hold med de offensive færdigheder betød, at det ville blive en lang anden halvleg. Det blev det så også.

- Det var et slemt nederlag, men under de omstændigheder mener jeg ikke, at vi kunne gøre så meget, siger Thomas Sørensen, der reddede et straffespark umiddelbart før pausen.

Danskeren kan se frem til endnu flere kampe, da Begovic er uden for i fem-seks uger. Søndag gælder det en svær udekamp mod Christian Eriksens Tottenham Hotspur.

- Spurs har jo lige mistet deres manager og fået en ny i form af Tim Sherwood, der kommer med nye idéer og vil bruge spillerne i andre positioner, siger Sørensen.

Stoke indtager en placering som nummer 10 i Premier League med 21 efter 18 spillerunder. Tottenham har 31 point på ottendepladsen.

/ritzau/AFP

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip