Thompson og Curry udbygger Warriors rekordstime i NBA

Skrevet af admin

09/12/2015

Dagens topnyheder

Golden State Warriors forbedrede natten til onsdag sin utrolige sejrsstime. Den seneste sejr i rækken kom, da holdet slog Indiana Pacers med 131-123.

Warriors har nu 23 sejre ud af 23 mulige. Det er aldrig sket før i NBA, at et hold er startet sæsonen med 23 sejre. Før denne sæson var rekorden for sejre i sæsonens første 20 kampe.

Megastjernerne Klay Thompson og Steph Curry gik igen forrest for Golden State Warriors. Thompson scorede 39 point, Curry 29.

- Vores gutter var klar. De så frem til kampen i aften, og vi var glade for den måde, vi spillede på i de første tre quarters, siger Warriors assistenttræner Luke Walton.

Efter kampen udtalte Klay Thompson, at han havde vredet om på sin ankel, da han trådte en af Pacers spillere over foden. Han forventer, at foden er øm nogle dage frem, og det er muligt, at han misser næste kamp på fredag mod Boston.

- Jeg var meget selektiv med mine afslutninger i aften. Det så godt ud. Jeg føler, det var på tide med en kamp som denne, siger Klay Thompson.

Steph Curry kalder Klay Thompsons første halvleg for "ufattelig".

- Han havde otte trepointsscoringer ved halvleg, siger Curry.

- Det er fantastisk. Man kunne se det i øjnene på ham. Når han har det blik i øjnene, spiller han med selvtillid hele kampen, siger Curry.

Hvis man tæller kampene fra sidste sæson med, har Golden State Warriors nu vundet 27 kampe i træk i den regulære sæson.

Det er den næstbedste sejrsstime nogensinde i NBA's regulære sæson, kun overgået af Los Angeles Lakers i 1971-72.

Lakers vandt dengang 33 kampe i træk.

Indiana Pacers led holdets tredje nederlag i træk. I alle tre kampe har de fået mere end 100 point imod sig.

- Thompson og Curry er altid ekstremt velskydende, og vi kunne ikke dække dem op, siger Pacers forward C.J. Miles, der lavede 24 point i opgøret.

/ritzau/