Thor holdt skjult hos ægtepar i Smørum

For tre måneder siden dukkede politiassistenten Lars Bo Lomholt op på et dyreinternat og misbrugte sin uniform og en patruljevogn til at få udleveret den dødsdømte schæferhund Thor. Siden har hunden været som sunket i jorden.

Nu viser det sig, at Thor siden den 1. februar har opholdt sig hos ægteparret Karsten og Karin Gram i Smørum nordvest for København. Det skriver bt.dk.

Her blev Thor afleveret af en dyrlæge, som havde modtaget hunden fra Lars Bo Lomholt. Ægteparret har i over 30 år opdrættet schæferhunde, så ingen har tilsyneladende lagt mærke til den ekstra hund, der pludselig var i husstanden.

- Vi har ladet som ingenting. Han er blevet luftet fire gange om dagen. Ingen har lagt mærke til det, da vi jo i forvejen har en schæferhund. Det er kun et par tætte venner og Annete (dyrlægen red.) og Lars, der har vidst, at Thor var her, siger Karsten Gram til bt.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Parret vidste dog godt, at de ikke kunne beholde Thor, som stadig har en dødsdom hængende over hovedet. For at myndighederne ikke skulle få fingrene i hunden, hentede Lars Bo Lomholt derfor Thor i tirsdags og kørte den til et nyt sikkert hjem.

Ifølge bt.dk er hunden formentlig blevet kørt til Sverige.

Politiassistenten er tiltalt for embedsmisbrug og dokumentfalsk, da han kvitterede for udleveringen af Thor med falsk navn. Hans sag skal for retten 14. juni.   

Dagens Gossip