Thor Möger stopper på DR

»Det har været en fornøjelse at bidrage til at brede den offentlige debat ud. Programmets mission er vigtig, og jeg har lært meget undervejs. Jeg har nu valgt at forlade DR, men ønsker kollegaerne på redaktionen alt det bedste,« skriver Thor Möger Pedersen i en pressemeddelelse.

Thor Möger Pedersen afviser i en SMS til Berlingske Nyhedsbureau at kommentere sit farvel til DR yderligere.

Han blev ansat på DR, efter at han blev fyret som skatteminister i forbindelse med formandsskiftet i SF. Her tabte sundhedsminister Astrid Krag (SF) til daværende erhvervsordfører Annette Vilhelmsen (SF). Formandsskiftet blev af mange betragtet som et opgør med Villy Søvndals (SF) linje og den unge fløj i SF. Thor Möger Pedersen meldte sig for nylig ud af partiet og ind i Socialdemokratiet.

Programmet »Gadens Parlament« har været vist på DR2 i foråret.

»Thor Möger har været med til at starte et nyt programkoncept op og har, siden vi gik i luften, stået i spidsen for en række spændende debatter. Det er en bedrift, som jeg gerne vil kvittere for, selvom jeg selvfølgelig havde håbet på, at vi havde kunnet holde på ham lidt længere,« skriver Michael Thouber, som er kanalchef på DR2, i en pressemeddelelse.

Dagens Gossip