Thorbjørn Olesen klar til Masters trods trafikulykke

Det fik den 23-årige dansker til at trække sig ud af Shell Houston open efter første runde, som han gennemførte 10 slag over par.

I første omgang var der frygt for, at Olesen ville gå glip af deltagelsen i årets første store major, US Masters. Men nu er der godt nyt for hovedpersonen.

For selvom ulykken var ret alvorlig, kan han allerede være at finde på fairwayen igen meget snart.

- Thorbjørn siger, at med en øm nakke blev han af lægen rådet til at undlade at spille anden dag af Shell Houston Open og tage den med ro, så han kan blive helt klar til Masters, siger Thorbjørn Olesens træner, Lars Nysø, til golfonline.dk.

Træneren fortæller videre, at Thorbjørn Olesen var uden skyld i selve uheldet, der var forårsaget af en sovende bilist.

- Han fik naturligvis et chok over trafikuheldet, som han var fuldstændig uden skyld i. Tilsyneladende var en bilist i en bil foran faldet i søvn og forårsagede den ulykke, som det var umuligt for Thorbjørn at styre uden om. Hans bil blev totalskadet, og selv er han øm i nakken, men formodentlig ikke med et rigtigt påskesmæld, siger Lars Nysø.

På den internationale golfscene betegnes Thorbjørn Olesen som én af sin generations største talenter. Og den 23-årige dansker er allerede på vej op ad verdensranglisten, hvor han med sin rangering som nummer 40 er den bedst placerede dansker.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip