Thorbjørn Olesen misser golftriumf i Qatar

Golfspilleren Thorbjørn Olesen må nøjes med en delt tredjeplads og en fin præmiecheck efter en ellers flot indsats i European Tour-turneringen Qatar Masters i Doha.

En samlet score på 15 slag under par var lige akkurat ikke nok, og det danske golftalent må altså fortsat vente på sin anden triumf på touren efter sejren i Sicilian Open i 2012.

Mikko Ilonen fra Finland og spanieren Sergio Garcia var et slag bedre og røg derfor i omspil om sejren.

Olesen kunne ellers gøre sig berettigede forhåbninger om den samlede sejr, da han efter meget stabilt spil i de første tre runder blot var ét slag efter de to førende, Rafa Cabrera-Bello og Steve Webster.

Og med en ny solid runde i fire slag under par leverede Olesen også et fint resultat på sidstedagen, men det kostede danskeren dyrt, at han på 17. hul sendte bolden i bunkeren og måtte notere rundens eneste bogey.

Det var reelt sejrschancen, der røg i sandet sammen med golfbolden, for nu krævede det et 18. hul i to slag under par, hvis Olesen skulle nå i omspil med Ilonen og Garcia.

Det lykkedes næsten, men danskeren nøjedes med en birdie og sluttede derfor på tredjepladsen sammen med spanieren Rafa Cabrera-Bello.

En trøst er formentlig de 57.323 euro, som placeringen indbringer. Det svarer til 427.000 danske kroner.

De to øvrige danskere i finalespillet, Søren Hansen og Søren Kjeldsen, sluttede som nummer henholdsvis 37 og 57.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip