Thorbjørn Olesen: Skade har spoleret min form

Golfspilleren Thorbjørn Olesen har ikke haft sin bedste sæson, efter en operation i venstre hånd i starten af februar betød, at den 25-årige dansker måtte holde sig fra golfbanen det meste af foråret.

Derfor skal formen pudses af og selvtillids-kontoen fyldes op, når der torsdag morgen tages hul på Europa Tour-turneringen Made in Denmark i Himmerland.

- Formen har ikke været god siden min skade, så det handler for mig om at komme i form, spille nogle gode turneringer og få selvtilliden tilbage, siger Thorbjørn Olesen på onsdagens pressemøde på Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten.

Op til turneringen i Himmerland, som debuterede på Europa Touren sidste år, har den danske golfspiller haft to ugers fri. Det har givet mulighed for at lære banen bedre at kende, og det drilske håndled har han ikke mærket noget til.

- Det går godt med håndleddet. Jeg tog en lang pause efter operationen, så nu går det godt, og jeg bygger stille og roligt op. Jeg har ingen smerter, og jeg kan træne, som jeg gjorde før, siger han.

Selvom smerterne fra skaden er væk, så ser Thorbjørn Olesen sig dog ikke som en af favoritterne, selvom han endte på en syvendeplads i sidste års udgave af Made in Denmark.

- Vi har den forsvarende mester, Marc Warren, som har spillet rigtig godt også i år. Så han må være en af favoritterne.

- Søren Kjeldsen har også spillet rigtig godt, og Thomas Bjørn kan man heller aldrig undervurdere. Så det er nok dem, jeg ser som favoritter, siger Thorbjørn Olesen.

Den lange skadespause har også betydet at den unge nordsjællænder er raslet ned ad ranglisterne i år, hvor han ligger nummer 127 på Race to Dubai ranglisten, hvor de 60 bedst placerede kommer med til sæsonafslutningen i Dubai.

Det er dog for tidligt at opgive drømmen om sæsonafslutningen, mener Thorbjørn Olesen.

- De sidste fire år har jeg ikke været i den situation, som jeg er i nu. Det er ikke særlig sjovt, men der er mange turneringer tilbage til at lave resultater, men det sidder da i baghovedet, siger han.

Thorbjørn Olesen tager hul på første runde torsdag klokken 13.20, hvor han skal gå runden med Thomas Bjørn og nordirske Darren Clarke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip