Thorning afviser krise i partiet: Vi har plads til meningsforskelle

Helle Thorning-Schmidt peger i stedet på, at der er »nuanceforskelle« i partiet.

»Der kan være nuancer, hvor man har uenigheder. Alle ved, at vi har haft diskussioner om for eksempel selskabsskatten, men jeg tror også, at der langt ind i det socialdemokratiske bagland er en anerkendelse af, at vi har indrettet selskabsskatten på vores måde. Det ville de borgerlige ikke have gjort,« lød det fra statsministeren.

I følge med blandt andre Toms’ administrerende direktør, Jesper Møller, blev Helle Thorning-Schmidt vist rundt mellem guldkarameller, skildpadder og guldbarrer i chokoladeproduktionen, hvor også medarbejderne fik lejlighed for at stille deres statsminister spørgsmål og få en kort snak med hende.

Selv om vækstpakken, som regeringen i øjeblikket forhandler med blandt andet Venstre og de Konservative, ifølge Jesper Møller er »det rigtige for at kunne skabe og bevare industriarbejdspladser i Danmark«, har den givet anledning til både intern og ekstern kritik af regeringens kurs. Men statsministeren ikke i tvivl om, at hun fortsat har opbakning.

»Vi har plads til meningsforskelle hos Socialdemokraterne, men det er også vigtigt at få sagt, at vi selvfølgelig bakker op om den kurs, som vi har lagt. Den handler dybest set om, at vi skal have styr på økonomien. Vi skal have bedre rammebetingelser for vores virksomheder, så vi kan skabe flere arbejdspladser, og vi skal satse på det, vi skal leve af fremadrettet, nemlig uddannelse,« siger Helle Thorning-Schmidt.

»Vi kæmper for at bevare et velfærdssamfund på trods af en vanskelig økonomisk situation. Og på den måde er det rigtig godt, at Socialdemokraterne har fået ansvaret for Danmark netop nu. Der er meget, der skal ryddes op i, og det er bedst, at det er Socialdemokraterne, der gør det,« slår hun fast.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip