Thorning går ikke op i sin egen popularitet

Skrevet af admin

19/03/2013
»Jeg vil ikke bruge mit pressemøde eller nogle andre tidspunkter på at kommentere målingerne. Jeg vil blot sige, at min opgave er at få Danmark trygt og sikkert gennem en svær økonomisk tid. Det kræver nogle vanskelige beslutninger,« sagde Helle Thorning-Schmidt på sit tirsdagspressemøde.I flere målinger har Socialdemokraterne været helt nede på omkring 17 procent af stemmerne, hvilket betyder, at partiet er på størrelse med Dansk Folkeparti, men det får ikke Helle Thorning-Schmidt til at ryste på hånden.»Jeg ville være en dårlig statsminister, hvis det eneste, jeg gik op i, var min egen popularitet og Socialdemokraternes popularitet,« siger hun.»Jeg er statsminister, fordi jeg vil være med til at forandre Danmark og være med til at træffe de beslutninger, der skal få Danmark gennem krisen.«

Dagens topnyheder

»Jeg vil ikke bruge mit pressemøde eller nogle andre tidspunkter på at kommentere målingerne. Jeg vil blot sige, at min opgave er at få Danmark trygt og sikkert gennem en svær økonomisk tid. Det kræver nogle vanskelige beslutninger,« sagde Helle Thorning-Schmidt på sit tirsdagspressemøde.

I flere målinger har Socialdemokraterne været helt nede på omkring 17 procent af stemmerne, hvilket betyder, at partiet er på størrelse med Dansk Folkeparti, men det får ikke Helle Thorning-Schmidt til at ryste på hånden.

»Jeg ville være en dårlig statsminister, hvis det eneste, jeg gik op i, var min egen popularitet og Socialdemokraternes popularitet,« siger hun.

»Jeg er statsminister, fordi jeg vil være med til at forandre Danmark og være med til at træffe de beslutninger, der skal få Danmark gennem krisen.«