Thorning: Jeg har aldrig fået æg i hovedet

Det fastslår statsministeren på sit ugentlige pressemøde tirsdag.

»Jeg har altid været rigtig glad for at være til 1. maj. og jeg har også været der meget jævnligt. Men vi har en tradition, som handler om, at når der er kommunalvalg, så har det været overborgmesterkandidaten, der har talt på hovedscenen i Fælledparken. Den tradition havde vi i 2005 og i 2009, og den overholder vi også her i 2013,« siger Thorning-Schmidt.

I 1992 blev der blandt andet kastet æg efter Socialdemokraternes daværende formand, Poul Nyrup Rasmussen, da han holdt tale i Fælledparken, men det er altså frygten for kasteskyts, der holder Thorning fra scenen, bedyrer hun.

»Jeg har aldrig fået æg i hovedet, og jeg har altid været glad for at tale i Fælledparken, faktisk rigtig glad. Det er en broget forsamling, men jeg vil ærlig talt sige, at som formand for Socialdemokraterne, så er det en meget stor oplevelse at stå på scenen i Fælledparken og tale til alle de her mennesker. Det er meget sjældent, man oplever det, og det er jeg helt parat til at overlade til overborgmesteren i år,« siger statsministeren.

Socialdemokraternes overborgmesterkandidat ved årets kommunalvalg er den siddende overborgmester, Frank Jensen (S).

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip