Thorning om Thor Möger: Ligesom alle andre

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) hilser sit nyeste partimedlem, den tidligere SF-chefstrateg og skatteminister Thor Möger Pedersen, velkommen.

- Ja, han har fortalt mig, at han har meldt sig ind hos Socialdemokraterne. Og ligesom jeg byder alle andre medlemmer velkommen hos Socialdemokraterne, så vil jeg også godt byde Thor Möger velkommen, siger Thorning på et pressemøde i Bruxelles.

Möger blev i oktober sidste år fyret som skatteminister og overlod posten til sin nu tidligere partikammerat Holger K. Nielsen. Siden har han arbejdet som studievært på DR2.

I januar valgte den tidligere skatteminister at trække sig som folketingskandidat for SF til fordel for jobbet som tv-vært.

Han har siden februar stået i spidsen for programmet "Gadens Parlament" og siger torsdag, at han ikke har intentioner om at genoptage sin aktive politiske løbebane.

Statsministeren ønsker torsdag ikke at kommentere, om hun tror, han ville have nemmere ved at blive valgt som socialdemokrat, hvis han på et tidspunkt skulle vælge at stille op til Folketinget igen.

- Jeg har bare hørt, at han har meldt sig ind hos Socialdemokraterne, og han er hjertens velkommen, ligesom alle andre er hjertens velkommen til at melde sig ind hos Socialdemokraterne, siger Thorning.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip