Thorning undgår »pinagtig seance« i Fælledparken

»Symbolsk er det sådan, at når den politiske leder holder tale i Fælledparken, så vil vedkommende helst have, der er applaus og bifald, og at man fremstår som en enig flok. Der er ingen tvivl om, at det, der vil være tilfældet, hvis Thorning dukkede op i Fælledparken første maj i år, ville være, at hun ville blive buhet ud og der ville være mishagsytringer, og det kunne meget vel gå hen og blive en meget pinagtig seance for statsministeren,« siger Thomas Larsen til Berlingske TV.

Han tror ikke, statsministeren vil blive modtaget med udelt begejstring under sin landsturné 1. maj, men hun skal trods alt ikke kæmpe med den uregerlige størrelse, som Fælledparken er.

»Det vil alt andet lige være nogle mindre steder og mindre foraer, så hun vil være mere i kontrol og kan komme bedre ud med sine budskaber,« siger kommentatoren til Berlingske TV.

Ifølge statsministeren selv skyldes afbuddet til arrangementet i Fælledparken dog ikke frygt for at få smidt æg efter sig.

»Jeg har aldrig fået æg i hovedet, og jeg har altid været glad for at tale i Fælledparken, faktisk rigtig glad. Det er en broget forsamling, men jeg vil ærlig talt sige, at som formand for Socialdemokraterne, så er det en meget stor oplevelse at stå på scenen i Fælledparken og tale til alle de her mennesker,« siger Helle Thorning-Schmidt på hendes pressemøde tirsdag.

Det er dermed ikke frygten for at stå over for sure vælgere og en utilfreds fagbevægelse, der holder statsministeren tilbage. Der er tradition for, at Socialdemokraternes overborgmesterkandidat holder talen i Fælledparken de år, hvor der er kommunalvalg.

»Den tradition havde vi i 2005 og i 2009, og den overholder vi også her i 2013,« slår Thorning-Schmidt fast.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip