Thornings spindoktor afhøres i skattesagen

Noa Redington har tidligere fortalt til politiet, at han op til valget i september 2011 blev kontaktet af flere journalister, der fortalte, at de var blevet tilbudt at se udkastet til afgørelsen, den såkaldte agterskrivelse fra Skat København. Det var Troels Lund Poulsens (V) spindoktor, Peter Arnfeldt, der havde tilbudt journalisterne at se den fortrolige agterskrivelse, har Redington fortalt.

Få dage før valget kom BT i besiddelse af agterskrivelsen og skriver på baggrund af den, at Thorning i årevis uberettiget har nydt godt af sin mands skattefradrag - en sag, der dog er forældet. Ingen ved, hvem der lækkede afgørelsen til BT, og BT vil ikke afsløre sin kilde. Derfor vil repræsentanter for politiet onsdag eftermiddag sidde parat til at notere, når spindoktoren afgiver sin forklaring.

Noa Redington var også en af de første, der blev konfronteret med rygtet om, at Stephen Kinnock skulle være homoseksuel. Den oplysning fik han af BT, som dog aldrig bragte historien. Redingtons kendskab til rygtet og dets ophavsmand vil kommissionen formentlig også have svar på.

Dagens Gossip