Thorup: Lur mig om vi ikke kan skabe overraskelsen

Efter at lodtrækningen til Europa Leagues afsluttende playoff-kampe havde parret FC Midtjylland med Southampton, var træner Jess Thorup ikke udpræget optimistisk omkring mulighederne for at komme i gruppespillet.

Men efter holdets pragtpræstation på udebane torsdag, som sikrede 1-1, er tonerne nu helt anderledes positive fra FCM-træneren.

- Southampton skal score på MCH Arena for at komme videre, og for tilhængerne bliver det en fantastisk kamp at komme til at opleve på det her niveau, lyder det fra Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

- Og lur mig, om vi ikke kan skabe denne her overraskelse, som vi et eller andet sted er på vej hen imod. Der var vel ikke andre end os selv, som troede på det, inden vi gik ind til denne her kamp.

Også forsvarsspilleren Kian Hansen, der begik det straffespark, som Southampton udlignede på, ser gode muligheder i hjemmekampen i næste uge.

- Det er dem, som skal frem over stepperne på vores hjemmebane, og der ved vi, at vi er gode. Så jeg er sikker på, at de får kamp til stregen igen, og de skal oppe sig endnu mere, end de gjorde i dag (torsdag, red.), siger Kian Hansen til fcm.dk.

Holdet skal blot levere, som de gjorde i de første 45 minutter torsdag på St. Mary's Stadium.

- Første halvleg er tæt på outstanding. De kommer ikke frem til andet end et par langskud, siger Kian Hansen.

/ritzau/

Dagens Gossip