Thorup: Napoli er ikke holdet vi kæmper mod

Skrevet af admin

23/10/2015

Mest læste i dag

Jess Thorup mener, at hans FC Midtjylland-hold i store perioder leverede en god indsats mod mægtige Napoli, på trods af at italienerne sejrede med klare 4-1.

Men selvom Thorup så lovende takter mod de italienske stjerner, så er det ikke Gonzalo Higuain og co., han vil kigge efter i stillingen i gruppen.

- Jeg tror ikke, det er Napoli, vi skal hente. Det er mere de to andre hold, vi skal holde bag os, lyder det fra FCM-cheftræneren.

Og i det regnskab løb lidt af en gave ind fra Polens hovedstad, samtidig med at FCM-spillerne slukørede gik fra banen på MCH Arena.

Legia Warszawa og Club Brugge spillede 1-1 i gruppens anden kamp, hvilket betyder, at FCM har fem point ned til begge mandskaber, der tabte de to første kampe. Det var et plaster på såret.

- Ikke at vi skal hænge hatten på ret mange andre end os selv, men når nu det gik sådan, så kan vi jo kun glæde os over det, siger Jess Thorup.

Han erkender, at det bliver uhyggeligt svært at gøre noget ved Napoli, som 5. november tager imod midtjyderne i Italien.

- Vi havde håbet på at få et enkelt eller måske endda tre point mod Napoli, og så skulle det nok have været i dag (torsdag, red.). Det bliver jo ikke nemmere, når vi skal derned næste gang, konstaterer FCM-træneren.

- Vi skal formentlig have pointene i de to sidste kampe hjemme mod Club Brugge og ude mod Legia Warszawa. Det er det, vi skal, for vi skal videre fra den her pulje, lyder det stålsat fra Jess Thorup.

/ritzau/