Thygesen siger god for Brøndbys unge spillere

Midtbaneprofilen Mikkel Thygesen frygter ikke, at det bliver den lave gennemsnitsalder, der sender Brøndby i 1. division.

- Som ung spiller tænker man ikke rigtig på økonomien og konsekvenserne for klubben. Jeg tror, de er superglade for at få chancen, og jeg synes, at de unge spillere holder et højt niveau. De fleste af dem har allerede spillet 10-15 kampe nu, og de kender presset. Det har ikke ændret sig. Vi er stadig under maksimalt pres i de sidste to runder, sagde Mikkel Thygesen efter 1-1 kampen ude mod AaB.

På torsdag venter endnu en svær kamp mod FCN, der allerede har sikret sig sølvet.

- Man kan da håbe, at de var ude og fejre sølvet i lørdags og drak igennem. Men ellers er jeg sikker på, at de ikke bare lægger sig. Vi skal holde fokus på vores egen præstation og så håbe, at der vil være nogle af deres spillere, som ikke giver sig 100 procent i tacklingerne, fordi de måske håber på at blive solgt til sommer, sagde Brøndby-profilen.

Selv om Horsens-Silkeborg kampen mandag aften kan få enorm betydning for Brøndbys chancer for overlevelse, så bliver det ikke med Thygesen foran skærmen.

- Personligt skal jeg ikke se den kamp. Jeg holder mig lidt væk fra de kampe. Det er alt for nervepirrende, sagde han.

Dagens Gossip