Tidligere anoreksi-pige oser af selvtillid: Viser stolt sine kurver frem

22-årige Megan led i flere år af spireforstyrrelser, hvilke fik hende til forsvinde ind til det rene skind og ben.

I dag beskriver den populære blogger sig selv som en 'genvundet anorektiker', og samtidig arbejder hun for at knuse den 'ikke god nok'-mentalitet, som kvinden føler er meget udbredt, når det kommer til unge menneskers selvbillede- og forståelse.

Hendes våben er bloggen Bodyposipanda, - her lægger hun billeder ud af sig selv, da kurvede fotos skal være med til at inspirere andre unge kvinder med spiseforstyrelser.

Megans kamp mod anoreksi begyndte tilbage i 2007, hvor hun indledte et intenst venskab med en skolekammerat.

- Det var sådan et venskab, du kun kan have i dine tidlige teenageår. Vo klamerede os desperat til hinanden som en redningsflåde i det uslebne tidevand af puberteten, siger hun til engelske metro.

De to unge kvinder var hele tiden sammen – og sammen druknede de hinanden i usikkerhed, hvilket førte til Megans spiseforstyrrelse.

Læs også: Stærke billeder: 23-årige Alberte har været fanget i anoreksiens helvede i ni år

Beslutsomhed, viljestyrke og professionel hjælp var årsag til, at hun ikke længere har den alvorlige sygdom.

Instagram har hun titusindvis af følgere, og de har på det seneste kunne se en række inspirerende før-og-efter billeder af den unge kvinde.

- Taget bindet væk fra øjnene. Tag kontrol over, hvad du ser. Sluk for de kanaler, der kun forherliger én kropsbygning. Luk de sider, der sælger dig de forvaskede og endimensionelle idealer, lyder det afslutningsvis fra Megan.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip