Tidligere ansat i USA's luftvåben: 'Øgler bortførte og misbrugte mig som sexslave på månen'

En tidligere ansat i det amerikanske luftvåben vækker nu opsigt med en påstand om, at hun er blevet brugt som sexslave på månen.

Der er ingen grund til at lede efter gerningsmændene på Jorden, da en række mystiske og øgle-ligende væsener stod bag ugerningerne, hvis man altså skal tro Niara Terela Isley.

De mange overgreb i rummet foregik ifølge den tidligere radaroperatør i USA's luftvåben tilbage i 1980, da kvinden her begyndte at få uønskede besøg efter mørkets frembrud.

De firben-agtige og liderlige skabninger snuppede Niara Terela Isley med til månen, hvor hun sammen med andre mennesker var tvunget til at arbejde som sexslaver.

Derudover var hun tvunget til at stable kasser oppe på planeten.

Læs også: UFO-tilhængere ikke i tvivl: Mystisk kvinde viser bryster på Mars

Ifølge engelske metro er Niara Terela Isley ikke den eneste jordbo, der kan berette om overgrebene på den fremmede planet.

Flere vidner skulle således have stået frem i Alien UFO Sightings og fortalt om sexovergrebe på en hemmelig og amerikansk månebase.

Niara Terela Isley har forklaret, at øglerne havde taget kontrollen over basen, hvor de lod de bortførte mennesker gå på omgang som en form for sexlegetøj.

Den tidligere radaroperatør husker dog ikke alle detaljerne om de eftersigende utallige sexovergreb - minderne kan således kun bringes frem fra fortidens tåge, når den amerikanske kvinde er under hypnose. 

Niara Terela Isley har dog kunne frembringe brudstykker af den hårde tid som offer for de dominerende øgler. 

- Jeg var dårligt fodret, og arbejdede hårdt i løbet af dagens cyklus. Jeg styrede af og til en slags elektronisk udstyr i udgravninger, mens jeg andre gange udførte fysisk hårdt arbejde med at løfte og stable kasser, siger iNiara Terela Isley.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip