Tidligere bandemedlem uden for livsfare

»Hans tilstand er stabil, og han er ikke i akut livsfare,« siger pressekoordinator ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til bt.dk.

Politiet har fået den seneste melding om mandens tilstand fra hospitalet omkring 22.30 tirsdag aften, og ifølge pressekoordinatoren betyder det, at lægerne har fået kontrol over mandens brandskader.

Det tidligere bandemedlem bor på en institution i Fårevejle. Her fik personalet tirsdag et chok, da den 32-årige pludselig kom løbende ud af sin dør omgivet af flammer.

Talsmand for Foreningen for tidligere bandemedlemmer (TBM), Michael Green, kender den 32-årige, og han har sagt til bt.dk, at den 32-årige er psykisk syg og satte ild til sig selv i frustration over sin situation.

Det 32-årige tidligere bandemedlem var ifølge Michael Green forbrændt på 47 procent af kroppen og ansigtet og lå i koma efter ulykken. De oplysninger vil politiet endnu ikke bekræfte.

Martin Bjerregaard understreger, at politiet er i gang med at afhøre vidner og personale på institutionen, og at den 32-årige også selv skal afhøres.

»Vi har en masse uafklarede ender lige nu. Vi undersøger sagen og håber at finde ud af, om der er tale om en ulykke eller om en ulykkelig hændelse,« siger han.

Dagens Gossip