Tidligere Bond-babe skal skilles

Tredje gang er lykkens gang, bare ikke for Halle Berry.

Den tidligere Bond-babe, der blev den første afroamerikanske skuespillerinde til at vinde en Oscar for sin rolle i filmen "Monster"s Ball", skal skilles for tredje gang.

Halle Berry var gift med den franske skuespiller Olivier Martinez, som hun mødte under optagelserne til "Dark Tide" i 2010, og de to har en søn sammen.

- Det er med et tungt hjerte, at vi har besluttet os for at blive skilt. Vi går videre med kærlighed og respekt for hinanden og har et fælles fokus på, hvad der er det bedste for vores søn. Vi ønsker hinanden det bedste i livet og håber, at I respekterer vores og vores barns privatliv, mens vi gennemlever denne svære periode, skriver parret i en fælles meddelelse til magasinet US Weekly.

Efter to forliste ægteskaber - først med baseballspilleren David Justice og siden R&B-sangeren Eric Benet - havde den i dag 49-årige Catwoman ellers svoret, at hun aldrig ville gifte sig igen, men det ændrede sig med Martinez i 2012. Og det kan måske give hemmelige beundrere blod på tanden, at hun i den forbindelse sagde, at man aldrig kan udelukke et nyt ægteskab.

- Hvem ved? Jeg havde jo svoret, at jeg ikke skal giftes igen. Aldrig sig aldrig, folkens.

Halle Berry har senest spillet med i tv-serien "Extant", der kørte i to sæsoner, inden den i denne måned blev aflyst af den amerikanske kanal CBS.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip