Tidligere Brøndby-sportschef tilbage i HB Køge

Per Rud er tilbage i HB Køge, hvor han skal være både administrerende direktør og sportschef.

- Efter generalforsamlingen i sidste uge satte vi os ned i den nye bestyrelse, og vi blev ret hurtigt enige om, at vi ville kontakte Per Rud og se, om vi kunne hente ham tilbage til klubben.

- Den seneste uge er det gået rigtigt stærkt, og vi er glade for at kunne byde Per Rud velkommen hjem til HB Køge, siger klubbens formand Kenneth Christiansen til HB Køges hjemmeside.

Per Rud blev fyret fra jobbet som sportschef i Brøndby i sommer, hvor Troels Bech tog over, og senere på året blev Rud præsenteret som sportsdirektør i Reykjavik-klubben Trottur FC.

Nu vender 48-årige Per Rud så tilbage til HB Køge, som han forlod i 2013. Denne gang er det i en rolle som både administrerende direktør og sportschef.

Det betyder samtidig, at klubbens nuværende direktør Peter Frank stopper med udgangen af marts 2016.

- Per Rud er en kæmpe kapacitet og en klubmand nærmest uden sidestykke. Han kender HB Køge, og vi kender Per Rud og ved, hvad han står for.

- Per er garant for hårdt og målrettet arbejde og lægger en enorm energi i alt, hvad han foretager sig, og så kommer han med et stort sportsligt netværk i både ind- og udland, siger Kenneth Christiansen blandt andet.

Per Rud tiltræder sit nye job i HB Køge den 1. marts i 2016.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip