Tidligere Chelsea-ikon kommer Mourinho til undsætning

Når man kun er halvvejs gennem sæsonen, vil det ikke gøre noget godt at fyre sin manager. Det siger den tidligere Chelsea-spiller Frank Lampard.

- Hvad godt skulle det gøre at skille sig af med ham nu? spørger den tidligere landsholdsspiller ifølge Sky Sports.

Chelsea tabte den niende kamp ud af 16 mulige i årets Premier League, da holdet mandag løb ind i Leicester, der fører rækken.

Det betyder, at Chelsea er på en uhørt 16.-plads kun et enkelt point over nedrykningsstregen.

Det er aldrig nogensinde sket før i Premier Leagues historie, at et mesterhold er startet den efterfølgende sæson så dårligt, og det betyder, at mange nu spekulerer i, om manager José Mourinho er fortid i klubben.

- Hvorfor skulle man lave en forhastet beslutning, når den alligevel ikke kan rette op på noget nu? Man bør vente, til man ved, hvor holdet står ved sæsonens afslutning, siger Lampard.

Han siger også, at klubbens ejer, Roman Abramovich, bør holde hovedet koldt og fortsat tro på Mourinho i stedet for at skifte manager midt i sæsonen.

- Chelsea kommer nok ikke i top-fire eller top-seks alligevel. De kommer nok heller ikke til at rykke ned, hvis jeg skal være ærlig.

- Jeg er sikker på, det er en god idé for Abramovich at sige, "lad os se hvad der sker, når sæsonen er slut", siger han.

Lampard peger på, at Chelsea oprindeligt havde en plan med at hente Mourinho tilbage.

- At hente José Mourinho tilbage var en del af en langsigtet plan, siger den tidligere Chelsea-spiller.

Frank Lampard spillede 429 kampe for Chelsea fra 2001 til 2014. Han scorede hele 147 mål.

/ritzau/

Dagens Gossip