Tidligere Chelsea-stjerne scorer første mål i Norge

Ole Gunnar Solskjær kunne juble fredag aften, hvor Molde satte sig på førstepladsen i Tippeligaen, da Lillestrøm blev besejret 4-2.

Moldes træner kunne både glæde sig over, at Molde satte sig på ligaens førsteplads, og at islandske Eidur Gudjohnsen fik scoret et mål.

Lillestrøm havde danskerne Michael Jakobsen og Bassel Zakaria Jradi med i hele opgøret, men de kunne ikke bremse Molde, som med de tre point topper ligaen med syv point, mens Haugesund følger efter med seks point og en kamp færre.

Kampen vil nok især blive husket for Eidur Gudjohnsens første scoring i norsk fodbold. Den aldrende offensivspiller var således manden bag Moldes scoring til 4-2, da han satte sin scoring ind på et straffespark.

Den tidligere Chelsea- og Barcelona-spiller bankede bolden op i venstre målhjørne, og han stod i øvrigt også for oplægget til Moldes første scoring, som blev sat ind af svenske Mattias Moström.

Med nederlaget er Lillestrøm stadig uden sejr efter sæsonens første tre kampe, hvor det er blevet til to uafgjorte resultater, som rækker til en placering som nummer 12 i ligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip