Tidligere City-målmand til Silkeborg: Lasse Heinze er færdig

Klubben har derfor signet den 26-årige færøske landsholdsmålmand, Gunnar Nielsen, der har en fortid i Blackburn Rovers, Manchester City og Tranmere Rovers. Han har indtil nu været klubløs, og tiltræder i Silkeborg med det samme. Det skriver Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

Lasse Heinze derimod er en færdig mand i Silkeborg. Det er han, fordi hans kontrakt udløber ved udgangen af sæsonen. Han når derfor ikke flere kampe på Mascot park

- Selvom vi selvfølgelig gerne havde set Heinze stå på mål resten af foråret, så har vi forståelse for, at han ønskede at blive opereret. Jeg er ikke glad for timingen, men det er Lasses krop, det handler om, og det må vi respektere. Lasse har ydet en stor indsats for SIF, og vi krydser fingre for, at han kommer godt igennem det, siger sportschef Peder Knudsen i pressemeddelelsen.

Silkeborgs nye målmand har spillet 13 landskampe og skal nu hjælpe Silkeborg i det yderst vigtige resterende runder af Superligaen, hvor klubben kæmper for at undgå nedrykning til 1. division, og det er en opgave, han glæder sig til at påtage.

- Jeg ser rigtig meget frem til at spille for Silkeborg IF. Det virker til at være et rigtig godt sted, og jeg håber, at jeg kan hjælpe klubben til at blive i Superligaen. Omvendt er jeg også sikker på, at klubben kan give mig en god mulighed for igen at bevise, hvad jeg kan, siger Gunner Nielsen.

Dagens Gossip