Tidligere Esbjerg-spiller skiftet ud efter blot 20 minutter

Danske Nicolai Høgh oplevede søndag at blive flået fra banen for sit hold Vålerenga efter kun 20 minutter af kampen mod Brann.

Det var den tidligere FC København-spiller Christian Grindheim, der som anfører beordrede sin egen danske forsvarsspiller taget ud. På det tidspunkt var Vålerenga bagud med 0-3.

Ifølge norske Nettavisen.no var det efter udskiftningen af den tidligere Esbjerg-profil et forvandlet Vålerenga, der startede et vanvittigt comeback, som resulterede i en 4-3 sejr.

Hverken Grindheim eller træner Rekdal ville efter kampen udpege Høgh som syndebuk, alligevel erkender anføreren, at han krævede handling fra sidelinjen.

- Jeg nævnte ingen navne, men jeg sagde til Rekdal, at noget skulle ske. Det var jo helt julenisse-forsvarsspil, det vi præsterede. Ingen tog duellerne, og kommunikationen i forsvaret var ikke-eksisterende. Jeg forstår, at Høgh er skuffet, men han må bare tage det til sig, så kommer han stærkere tilbage, siger Grindheim til avisen.

Vålerenga-træner Kjetil Rekdal forklarer, at der var drøftelser mellem anføreren og ham selv, men afviser at røbe indholdet.

- Det er helt naturligt, at anføreren kommunikerer til træneren, men hvad der blev sagt mellem os, vil jeg ikke fortælle. Det var et nødvendigt bytte, men det var ikke ene og alene Nicolai Høghs skyld, at vi var så dårlige. Det er selvfølgelig brutalt for ham, men det var nødvendigt for, at styrke samarbejdet i forsvaret, siger Rekdal.

Vålerenga er ikke i gang med en af klubbens bedste sæsoner, og lige nu indtager den norske storklub blot en skuffende niendeplads efter 23 kampe spillet. Nicolai Høgh har mulighed for at revanchere sig, når Oslo-klubben søndag skal på besøg i Viking.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip