Tidligere FN-generalsekretær kommer til Danmark

FNs forhenværende generalsekretær og modtager af Nobels fredspris, Kofi Annan, er årets hovedtaler, oplyser CSR Fonden i en pressemeddelelse.

Fondens formand og administrerende direktør i ISS, Maarten van Engeland, er særlig glad over, at det er lykkedes at få Kofi Annan til at komme til prisuddelingen, fordi den ghanesiske diplomat har gjort et stort arbejde for CSR-værdier.

»I CSR Fonden er vi meget stolte over, at vi har været i stand til at tiltrække en så beundringsværdig og inspirerende personlighed som Kofi Annan. Kofi Annans store indsats med at sætte CSR på den globale dagsorden har haft afgørende betydning, og været til stor inspiration, for mange virksomheders arbejde med sociale og miljømæssige forhold,« siger Maarten van Engeland.

Også Holstebros borgmester, H.C. Østerby, ser frem til at byde Kofi Annan velkommen.

»Vi kunne ikke være mere stolte. Kofi Annan er legemliggørelsen af det sociale ansvar og en person, der om nogen repræsenterer de fællesskabsværdier, vi ønsker at hædre og sætte fokus på med CSR Awards,« udtaler han i en pressemeddelelse.

CSR Awards er Danmarks nationale prisuddelingsshow for virksomheders samfundsansvar. CSR står for Corporate Social Responsibility og omhandler blandt andet menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsmiljø og klima.

Kofi Annan var også i Danmark tidligere på året, da han besøgte International Forfatterscene for at tale om sin selvbiografi »Et liv i krig og fred«.

I de to seneste år har USAs tidligere vicepræsident og nobelprismodtager Al Gore og forhenværende præsident Bill Clinton talt i forbindelse med tildelingen af CSR Awards.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip