Tidligere Miss World-deltager dør blot 22 år gammel

I 2014 repræsenterede Yumara Lopez sit hjemland Nicaragua i den internationale skønhedskonkurrence Miss World, der blev afholdt i London.

Allerede dengang bar den smilende skønhed på en mørk hemmelighed.

Hun havde få måneder forinden fået diagnosen: kræft i hjernen. På trods af den alvorlige sygdom valgte Yumara Lopez at stille op i den store konkurrence med deltagere fra 121 lande. Det skriver The Mirror.

Siden da har den unge kvinde, der vandt Miss World Nicaragua 2014, kæmpet for at overvinde den agressive og smertefulde sygdom. I en periode troede lægerne, at de havde fået bugt med tumoren i hjernen. Men for nylig viste det sig, at tumoren var vokset igen. 

Yumara Lopez. Foto: Facebook.

I mandags tabte Yumara Lopez kampen og døde på hospitalet i Nicaraguas hovedstad Managua - 22 år gammel.

Siden er det væltet ind med kondolencer fra venner, familie og fans. Vinderen af Miss World Nicaragua 2013, Nastassja Bolivar, skriver på sociale medier ifølge Latintimes:

- I dag mistede vores Nicaragua en dronning, men himlen fik en engel. Vi vil altid huske dit smil og dit mod i din kamp. Hvil i fred, vores skønhedsdronning, Yumara Lopez.

Direktøren for Miss World Nicaragua og Yumara Lopezs repræsentant, Danis Davila udtrykt stor sorg over hendes død og hylder hende som en ægte fighter.

Yumara Lopez. Foto: Facebook.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip